Jídelníček

Pondělí 18.02.2019

Polévka:hrachová   A-1,7,9
Hlavní jídlo:pikantní rybí filet . brambory s petrželkou,zeleninový bar - saláty   A-7,1,3,4
​Nápoj: multivitamin + bylin. voda     A-
Dezert:tvarohový dezert  s chia semínky  A-7
 

 

ˇUterý 19.02.2019

Polévka: houbová  A-,1,
Hlavní jídlo: kuřecí kousky s fazolkami,dušená rýže,zeleninový bar-saláty    A-,7,1,3,
Nápoj: mošt, bílá káva + bylinková voda A-7
Dezert: ovoce +-tvarohový dezert  A-7,8,1,3

 

Středa 20.02.2019

Polévka:hovězí s rýží   A-9,
Hlavní jídlo:rajská omáčka,vař. hov. maso,těstoviny,   A-1,3,7
 Nápoj: džus + mátová voda s citrony + minerálka  
Dezert:ovoce  

 

Čtvrtek 21.02.2019

Polévka:luštěninová     A -,1
Hlavní jídlo:mletá směs kuřecího a vepř. masa s bylinkami,bramborová kaše,zeleninový bar -saláty A-,1,7
Nápoj:   džus + byl. voda s citrony+ čokoládový kokteil A-7
Dezert: ovoce 

Pátek 22.02.2019

Polévka: zeleninová s kuskusem     A-1,9,

Hlavní jídlo  : čočka na kyselo,dušená šunka,  zeleninový  bar  A-1,7
Nápoj: sirup + voda s citrony + zázvorová voda 
Dezert: ovoce

 


Alergeny vyvěšeny na nástěnkách v ZŠ a MŠ, případně na vyžádání na tel. 737762004.

Změna jídelního lístku vyhrazena.
Strava je určena k okamžité spotřebě.

Stravu připravuje --Kuchařka - Hanušová -   vedoucí jídelny - Pitrmanová /dotazy a připomínky tel. 737762004/

1-obiloviny, 2-korýši, 3-vejce, 4-ryby, 5-podzemnice olejná, 6-sojové boby a výroby ze soji, 7-mléko, 8-skořápkové plody, 9-celer, 10-hořčice, 11-sezam a výrobky z něj, 12-oxid siřičitý a siřičitany a výrobky z nich, 13-vlčí bob a výroby z něj, 14-měkkýši a výrobky z nich